Δελτίο Τύπου – City Unity College

Το City University of Seattle ανάμεσα στα καλύτερα πανεπιστήμια για την online εκπαίδευση!

Το City University of Seattle κατατάσσεται στις  50 καλύτερες σχολές των Ηνωμένων Πολιτειών  με τα καλύτερα προπτυχιακά προγράμματα εξ αποστάσεως! Η εν λόγω διάκριση δόθηκε βάση κριτηρίων όπως τα ποσοστά αποφοίτησης, η συνέπεια των νέων αποφοίτων καθώς επίσης οι ακαδημαϊκές υπηρεσίες και οι υπηρεσίες  υποστήριξης  επαγγελματικής σταδιοδρομίας που παρέχονται στους φοιτητές!

Το City University of Seattle είναι ιδιωτικό ίδρυμα και προσφέρει προπτυχιακά προγράμματα εξ αποστάσεως από την περίοδο 2000-2001. Όλα τα μαθήματα καταγράφονται και αρχειοθετούνται online, ώστε οι φοιτητές να μπορούν να έχουν πρόσβαση στο διδακτικό υλικό όποτε το επιθυμούν. Όσον αφορά στην αίτηση για τα εξ αποστάσεως προγράμματα του City University of Seattle, αξίζει να σημειωθεί ότι οι προθεσμίες είναι κυλιόμενες.

Για την Ελλάδα τα προγράμματα του City University of Seattle παρέχονται από το City Unity College.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Πληροφορίες για το City Unity College

Το City Unity College ιδρύθηκε στη χώρα μας το 1999 ως εξουσιοδοτημένο παράρτημα του City University of Seattle (USA) στην Αθήνα, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών. Το City Unity College έχει λάβει επίσημη Άδεια Λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας.

Επικοινωνία: Για περισσότερες πληροφορίες:
Καλέστε μας: 210 3243222 (admissions office)
Στείλτε μας e-mail στο: info@cityu.gr ή fax στο 210 3225253
Επισκεφθείτε το site μας:
www.cityu.gr

About cityunity

cityunity
Χαίρετε, με λένε Λάμπη 202 και είμαι administrator στο City Unity College.